Bij ons kunt u ook pinnen


Sedari

Ondek de Marokkanse bankstellen

Aktie

Members : 7
Content : 58
Content View Hits : 678358
Categorieën
Speciale eigenschappen van Marokkaanse bankstellen

Marokkaanse bankstellen beschikken over specifieke kenmerken zodat u na de onderstaande beschrijving van deze eigenschappen eenvoudig in staat bent om een typisch Marokkaans bankstel te herkennen.
• Een Marokkaans bankstel wordt ook wel Sedari genoemd waarmee de benaming aan een bankstel gegeven wordt en u komt dan ook vaak de benaming Sedira tegen als u op zoek gaat naar een Marokkaans bankstel.
• Een specifiek kenmerk van een Marokkaans bankstel is dat deze vaak combinaties van niet opvallende zachte en natuurlijke kleuren bevatten. Als er geen sprake is van een combinatie van kleuren dan is er vrijwel altijd een patroon in de stof verweven, waardoor dezelfde kleur in een lichte uitvoering wordt afgewisseld met de donkere uitvoering.
• Een Marokkaans bankstel wordt vaak uitgevoerd in het model van een hoek bankstel. Een hoek bankstel met meer zitplaatsen dan op een gewoon bankstel. Hiermee wordt meteen duidelijk dat de gasten welkom zijn in het huis en dat hen een zitplaats op het Marokkaanse bankstel aangeboden kan worden.
• De Marokkaanse bankstellen zijn ook vaak uitbundig versierd met allerlei patronen en ook franjes aan de voorzijde aan de onderkant van het bankstel of aan de zijleuningen komen voor.
• Marokkaanse bankstellen kunnen een rechttoe rechtaan vorm hebben zonder al te veel fratsen, maar ook sierlijke bogen horen tot de mogelijkheid.
• Een ander voorbeeld van een Marokkaans bankstel is een bankstel dat lijkt alsof er drie stoelen tegen elkaar worden geplaatst, maar bij het beter bekijken is het daadwerkelijk een bankstel met voor elke zitplaats afzonderlijke armleuningen.
• Bij een traditionele Sedari is het belangrijk om enige aandacht te besteden aan het zitcomfort want er kan sprake zijn van een dun kussen waardoor het zitcomfort niet optimaal te noemen is. Ove

 rigens voldoende meeste Marokkaanse bankstellen wel aan de eisen die aan de hedendaagse bankstellen worden gesteld.  

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
(Page 1 of 4)

Advertentie

Deze website is gemaakt door Accessprog,Logo AccessprogIshar.eu gratis adverteren

 

Websites, programma's en databases bouwen in MS Access naar eigen wens. U bepaald hoe u het wilt hebben. U krijgt een op maat gesneden perfecte en betrouwbare database (software programma) voorzien van een zeer vriendelijk gebruikersgemakProfessionele websites die ook voorzien kunnen worden van Flashdesign. Vele ondernemers en scholen zijn u al voor geweest.
Mail naar
AccessProg@ishar.eu of bel 0642245441 voor vrijblijvende informatie.

             Accessprog
Designed by Accessprog
http://xsprog.ishar.eu
Email accessprog@ishar.eu

Copyright © 2009 Dounia meubelen                                                                                                                                                                  Gratis adverteren; kijk op